Aktuella aktiviteter

Kommande/pågående aktiviteter

Återhämtning i naturen – Skogsbad
Torsdag 17 sept, kl 17:20-18:30

Dag & tid: Torsdag 17 sept, kl 17:30-18:30
Plats: Samling kl 17:20 vid Karleplan (närmaste hållplats Djurgården)
Information
: Med hjälp av naturen lämnar vi stressen och hittar lugnet. Genom vägledning får du hjälp att stanna upp, vara närvarande och uppleva naturen med olika sinnen. Vi rör oss långsamt och blandar promenad med stilla övningar.   
Forskning visar att naturvistelse har många positiva effekter på hälsan, bland annat minskad stress och oro, lägre blodtryck, bättre humör, ökad motståndskraft mot sjukdomar, ökad kreativitet och förbättrad koncentrationsförmåga. Ordet skogsbad kommer från det japanska ordet (Shinrin Yoku) och handlar om att ”bada” i naturens, skogens intryck med sina sinnen och har alltså ingen koppling till ett vanligt bad.
Bra att tänka på: Klä dig efter väder och för att vara stilla, så att du inte fryser. Aktiviteten genomförs även vid regn.
Kostnad: 150 kr, betalas via swish eller bankgiro så snart anmälan är bekräftad.
Anmälan
: Anmälan (senast 16 september) görs via knappen längre upp på sidan. Ange att det rör sig om Skogsbad 17 sept. Minst 2 – max 10 personer.
Frågor: Mejla anneli@utehalsa.se eller skicka ett meddelande via facebook (Messenger) till Utehälsa.

CrossNature – Uteträning, Vidingsjö (Linköping)
söndagar kl 16:30-17:30, start v 34 (23 augusti)

Dag & tid: Söndagar, kl 16:30-17:30, v 34-v 46 (uppehåll sön 25 okt)
Plats: Vidingsjö motionscentrum
Information
: Ett utomhuspass för dig som vill ha varierad träning. Hela kroppen får sitt och vi varvar styrka och kondition. Med lekfullhet och genom att blanda singel, par och gruppövningar skapar vi en härlig gemenskap och det blir kul att träna!
Kostnad: 12 ggr 1100 kr, (boka tidigt rabatt t.o.m. 17 augusti: 1000 kr/pers, få en kompis att anmäla sig samtidigt 900 kr/pers)
Drop in: 100 kr/gång
Anmälan: Anmälan görs via knappen längre upp på sidan. Ange att det rör sig om söndagspasset i Vidingsjö. 
Frågor: Mejla anneli@utehalsa.se eller skicka ett meddelande via facebook (Messenger) till Utehälsa.

OBS! Nu i Covid19 tider anpassas passen till rådande riktlinjer. Övningar med närkontakt undviks och vi ser till att det finns utrymme att sprida ut sig på.

 

Prova på-erbjudande - ta chansen att boka ett pass utifrån era önskemålpas

Familjeträning utomhus, Linköping

Information: Vill du träna tillsammans med barnen? Om ni är minst 3 familjer kan vi anordna ett prova på-pass i närheten av er, Passet anpassas efter barnens ålder, mest givande blir det därför om barnen är i ungefär samma ålder. Det blir ett lekfullt pass där hela kroppen aktiveras, vi blandar styrka, kondition och rörlighet. Mejla om du vill boka eller veta mer (anneli@utehalsa.se).
Om intresse finns och tillräckligt många är intresserade kan vi sedan anordna flera tillfällen.
Kostnad: 150 kr/familj (gäller i Linköping med ytterområden)
(OBS! Passet anpassas med hänsyn till Covid19. Vi ser till att vi har utrymme mellan familjerna om den som har symptom stannar givetvis hemma).

 

Utomhusträning med vänner eller kollegor

Information: Vill du träna tillsammans med vänner eller kollegor? Om ni är minst 5 st kan vi anordna prova på-pass i närheten av er. Passen passar dig som vill ha varierad träning. Hela kroppen får sitt och vi varvar styrka och kondition. Med lekfullhet och genom att blanda olika övningar skapar vi en härlig gemenskap och det blir kul att träna! Mejla om du vill boka eller veta mer (anneli@utehalsa.se).
Om intresse finns och tillräckligt många är intresserade kan vi ev. anordna återkommande tillfällen på samma plats.
Kostnad: 120 kr/pers (gäller i Linköping med ytterområden)
OBS! Nu i Covid19-tider anpassas passen till rådande riktlinjer. Övningar med närkontakt undviks och vi ser till att det finns utrymme att sprida ut sig på.